"Herşeye Rağmen" Adlı Çocuk Oyunu Prömiyer Yaptı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Herşeye Rağmen” adlı yeni çocuk oyununun prömiyerini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi Çocuk Sahnesi’nde gerçekleştirilen prömiyere çok sayıda çocuk katıldı.

Oyunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de çocuklarla birlikte izledi. Yaklaşık 2 aydır provaları süren oyunu, Bulgaristan’da çocuk tiyatrosu ve kukla tiyatrosu konusunda isim yapmış, ödüllü yönetmen Peter Petkov yönetti.

Oyunda kukla tasarımlarını da ulusal ve uluslararası alanda birçok ödül sahibi Bulgaristan Ulusal TiyatroAkademisi Kukla Tiyatrosu ve Kukla Yönetmenliği Kürsüsü Bilim Sekreteri Prof. Veselin Anef gerçekleştirdi.

Valerie Petrof’un yazdığı “Herşeye Rağmen” adlı oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları Çiğdem Altuğ, Ercüment Yılmaz, Ezgi Çoşkun ve Zuhal Lale rol alıyor.

Oyun, sezon boyunca Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Çağdaş Cam sanatları Müzesi Çocuk Sahnesi ve Sultandere Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

Son Dakika

Paylaş.

Yanıtla