III. Richard Ekibi İstanbul'da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

The Bridge Project kapsamında gerçekleştirilen, yönetmenliğini Oscar ödüllü İngiliz rejisör Sam Mendes’in, başrolünü ünlü Oyuncu Kevin Spacey’nin üstlendiği III. Richard Oyununda, alanında başarılı ve tanınmış İngiliz ve Amerikalı oyuncular da bulunuyor.

Provalar için 3 Ekim Pazartesi günü İstanbul’a gelen Oyuncu kadrosu için, 4 Ekim Salı günü yapılan genel prova sonrasında toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde, III. Richard Oyununun sahnesinde, dekorların önünde yapılan fotoğraf çekimine Kevin Spacey’nin yanı sıra, Maureen Anderman, Haydn Gwynne, Chuk Iwuji, Gemma Jones, Chandler Williams, Stephen Lee Anderson, Jeremy Bobb, Nathan Darrow, Zands Duggan, Jack Ellis, Isaiah Johnson, Andrew Long, Katherine Manners, Howard W Overshown, Simon Lee Phillips, Gary Powell, Michael Rudko, Annabel Scholey, Gavin Stenhouse, Hannah Stokely ve Hugh Wilkinson’dan oluşan Oyuncu kadrosunun tamamı yer aldı.

Londra’nın köklü tiyatrolarından biri olan Old Vic, Brooklyn Müzik Akademisi (BAM) ve Neal Street’in ortak yapımı olan III. Richard’ın Oyunu altı özel gösteri için İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor. Dünya prömiyerini 29 Haziran’da Londra’da yapan ve büyük ses getiren III. Richard; 5 Ekim Çarşamba, 6 Ekim Perşembe, 7 Ekim Cuma, 8 Ekim Cumartesi ve 9 Ekim Pazar akşamları saat 20.30 ile 8 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde sahnelenecek.

III. Richard, İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nın yanı sıra Atina & Epidaurus Festivali, Centro Niemeyer İspanya, Hong Kong Sanat Festivali, Kay&Mc Lean Productions, ve Singapur Repertuar Tiyatrosu partnerliğinde gerçekleştiriliyor. Üç yıl boyunca uluslararası seyirciyle buluşacak büyük ölçekli, klasik tiyatro Oyunları üretmek amacıyla Old Vic, BAM ve Neal Street’in ortak yapımı olarak hayata geçirilen The Bridge Project’in sponsorluğunu Bank of America Merrill Lynch üstleniyor.

III. Richard, İstanbul, Pekin, Singapur ve Sydney şehirlerindeki gösterilerin ardından, 2012 yılında New York’ta Brooklyn Müzik Akademisi’ndeki (BAM) performanslarla turneye devam edecek.

Haberler

Paylaş.

Yanıtla