Türkan Şoray'dan Oyunculuk Dersleri!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Türk Sineması’nın sultanı Türkan Şoray, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ders vermeye başlıyor.

Ekim ve Nisan aylarında 7 ay gibi bir süre zarfında Çarşamba, Perşembe 19:00 – 22:00 ve Cumartesi günleri de 17:00 – 20:00 saatleri arasında ders verecek. Türkan Şoray adını duyan ve ders almak isteyen öğrenciler daha şimdiden sınıfı doldurdu.

Türkan Şoray sadece Türkiye’de değil dünyada da tanınan bir sinema sanatçısıdır. Yurt içinde ve yurt dışında birçok ödül almıştır. Oyunculuğunun dışında yönetmenlik ve senaryo yazarlığı da yapmış olan Şoray, yılların birikimini kendi okulunda genç kuşaklara aktarıyor. Türkan Şoray, güçlü ve güvenilir bilgi birikimiyle sinemaya gönül vermiş gençleri eğiterek, onları Türk sineması için hazırlayacak. Çok heyecanlandığı görülen Türkan Şoray, sinema için elinden geleni yapacağına dair söz verdi.

Türkiye genelinde rekoru kırılamamış olan ünlü sinemacı, senarist, yönetmen ve yapımcı, senaryosunu yazdığı 400 filmi çekilmiş Safa Önal’da ders verecekler arasında. Safa Önal, Türkan Şoray’ın adını duyunca çok heyecanlandığını ve çok başarılı bir proje olduğunu belirtti. Safa Önal, Türkan Şoray için tam 44 film yazdığını söyledi.

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.