Spencer İllüzyon Tiyatrosu Türkiye'de!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uluslararası Yılın Sihirbazları ödülüne sahip olan Kevin ve Cindy Spencer, 9-11 Aralık 2011’de TİM Show Center’da sahne alacak.

The Marmara Şişli, 09- 11 Aralık’ta İstanbul TİM’de sahne alacak, Uluslararası Yılın Sihirbazları unvanına sahip Spencer İllüzyon Tiyatrosu’nu izlemek isteyenler için bir konaklama paketi sunuyor.

Florida’dan Taipei’ye, Mexico City’de Avustralya’ya kadar tüm dünya tarafından ayakta alkışlanan gösterilerin başkahramanları olan Kevin ve Cindy Spencer, yeni nesil sihirbazlık tiyatrosunun üstatları olarak kabul ediliyor.

Spencer’lar, modern illüzyonu orijinal tiyatro unsurlarıyla bir araya getirerek illüzyon sanatını adeta yeniden tanımladı. Sektörün en çok aranan illüzyon ekiplerinden biri olan ikili, arka arkaya altı yıl boyunca “Gösteri Sanatları Yılın Şovmeni” unvanını almayı başardı. Meslektaşları tarafında da “en iyinin en iyisi” olarak tanımlanarak “Uluslararası Yılın Sihirbazı” ödülüne layık görüldüler ve Copperfield, Henning, Penn & Teller ve Criss Angel’la aynı onuru paylaştılar.

Haberler

Paylaş.

Yanıtla