Tiyatro Bize İyi Geldi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Şahane Düğün” adlı oyun, Gümüşhaneliler tarafından ilgi ile izlendi.

Kültürel faaliyetler bakımından fakir bir kent olan Gümüşhane’de, tiyatronun uzun bir aradan sonra “perde” demesi sanatseverlerin Gümüşhane Kültür Merkezine akın etmesine neden oldu.

Saat 17.00 de başlayan tiyatro gösteriminde Gümüşhane Kültür Merkezinin 350 kişilik salonu tamamen dolarken, aynı saatlerde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sinema gösterimini de, kalabalık bir seyirci kitlesi izledi. Her iki etkinliğe Gümüşhaneli sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi, Atatürk Kültür Merkezinde salona ek koltuk konulmasını gerektirdi.

Biletlerinin iki gün öncesinden tükendiği tiyatro gösteriminin yanı sıra, sinema gösterimi için salona gelen bir çok izleyicide geri dönmek zorunda kaldı.

“Şahane Düğün” adlı oyunu çok beğendiklerini ifade eden tiyatroseverler, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Temel Yalçın’dan etkinliklerin devam etmesini istediler.

TRT Avaz

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.