7. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Başvuruları Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

7. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından 21-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecektir.

Hedefi “Çocuk ve Gençlik Tiyatroları alanında, iletişim ve paylaşım temelli, uluslararası kültürel ve sanatsal bir arena oluşturmak” olarak belirlenen Festivalde, oyun gösterimlerinin yanı sıra seminerler, atölye çalışmaları ve benzeri etkinlikler yer alacaktır.

Bu yıl festivalde 8 yabancı ve  5 yerli grup gösterimlerinin yer alması planlanmaktadır. Festivale katılmayı düşünüyorsanız ve aşağıdaki koşullar sizin için uygunsa yanıtınızı en kısa zamanda bekliyoruz.

Saygılarımızla.

7. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festival Komitesi

Koşullar :

1)  Tüm gruplar iki gösterimde bulunacaktır.

2)  Katılımcı yabancı toplulukların uluslararası her türlü ulaşımları (kargo dahil) kendilerine aittir. Bu konuda organizasyon sorumlu olmayacaktır.

3)  Yerli ve yabancı toplulukların yurt içi – Eskişehir kent içi ulaşımları, konaklama ve üç öğün yemek ihtiyaçları organizasyon tarafından karşılanacaktır. Yemek ve otel ekstraları konuklara aittir.

4)  Katılacak gruplara  500 EU ödenecektir

5)  Festivale katılacak gruplar, başvuruların Festival komitesince değerlendirilmesi sonucunda belirlenecektir. Değerlendirmenin doğru yapılabilmesi için, başvuru formu ile birlikte oyun video kaseti ya da vcd/dvd gönderilmesi gerekmektedir.

6)  7. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’ne katılmak istiyorsanız, yanıtınızı ve belgelerinizi en geç 05.Mart.2012 tarihine kadar aşağıdaki faks-telefon numarası ve adreslere ulaştırmanız gerekmektedir.

Festival Komitesi, festival programında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Adres:     Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürlüğü

Eskibağlar Mah. Üniversite Caddesi Baglarbaşı Apt.7/1 Eskişehir

Tel:          + 90 222 335 72 71

Fax:         + 90 222 325 00 56

Web:        www.estifest.com

e-mail:     safakozen@estifest.com

ercumentyilmaz@estifest.com

cigdemaltug@estifest.com

Paylaş.

Yanıtla