Tiyatro Ti'den Kahkaha Dolu Bir Komedi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro Ti’den kahkaha dolu bir komedi. Aysun Metiner, Barış Hayta ve Nurhan Yılma’nın üstün performanslarıyla AYIŞIĞI TARİFESİ…

“Size kendi öykümü anlatmak istiyorum. Bu, dramatik bir öykü… Aşk, ihtiras, kıskançlıklar ve yanlış anlaşılmalarla dolu bir öykü…. İçinde yalnızlık, arkadaşlık, cinsellik, ayrılmanın dört klasik evresi ve 83 adet tel toka olan bir öykü… 34’üne çeyrek kalmış bir kadın olarak ben de çoğu kadının yaptığı gibi, yegane problemimle baş etmeye çalışıyorum işte… Kızlar! Eğri oturup doğru konuşalım. Kadınların en zor, en büyük probleminin adı nedir? Erkek!”

24 Aralık 2011 Cumartesi 20:00

Ti Performans, Katip Mustafa Çelebi Mah. Tel Sok. 4/2 Beyoğlu/İstanbul 0212 251 02 73 / 0530 346 25 45

28 Aralık 2011 Çarşamba 21:00

Old city Comedy Club /Indigo, Tomtom mahallesi. Akarsu Sok. No:1-2-4-5 No:1-2-4-5 Galatasaray

Yönetmenliğini Hakan Pişkin’in, çevirisini ve dramaturjisini Turgay Doğan’ın yaptığı AYIŞIĞI TARİFESİ, kadın erkek ilişkilerine kadın gözüyle bir bakış getirerek aşkı ve aşkın yol açtığı karmaşayı eğlenceli bir dille anlatıyor.

OYUNUN KONUSU

Oya Güzel (Aysun Metiner) bir mobilya şirketinin katalog fotoğrafçısıdır. Yalnız bir kadın olan Oya, umutsuz bir şekilde aşkı ararken beklenmedik bir şekilde Doktor Serhat Demir (Barış Hayta) ile tanışır. Oya ve Serhat arasında filizlenmeye başlayan aşka Oya’nın en yakın arkadaşı Jülide de (Nurhan Yılma) tanıklık eder. Aşkın doğasındaki tüm gelgitler, çatışmalar, yanlış anlaşılmalar, hatta üçüncü kişilerin müdahaleleri ardarda yaşanırken kadın ve erkek arasında farklılıklar bir kez daha gözler önüne serilir. Gerçek aşkın peşindeki Oya’nın hayatının aşkı acaba Serhat mıdır?
YAZAR : Ildikó von KÜRTHY
YÖNETMEN : Hakan PİŞKİN
YÖNETMEN YARDIMCISI : Hafize BALKAN
ÇEVİREN & TÜRKÇE’YE UYARLAYAN : TurgayDOĞAN

OYUNCULAR
Oya Güzel : Aysun METİNER
Jülide Payan, Marcella, Nazlı : Nurhan YILMA
Serhat Demir, Murat;Tuvaletçi Adam : Barış HAYTA
DIŞ SES : Okan BAYÜLGEN
DEKOR TASARIM : Ali YENEL
IŞIK TASARIM : Yüksel AYMAZ
MÜZİK : Jehan BARBUR
KOSTÜM TASARIM : Meltem TOLAN
FOTOĞRAF : Tezcan KILDIRAN

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.