Türkiye'nin İlk ve Tek Çocuk Dans Topluluğu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘Kıvılcım’ çocuk gösterisinin galası 27 Ocak 2012’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun 2012 projesi olan ‘Kıvılcım’ çocuk gösterisinin galası 27 Ocak 2012’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Gösteri 28 – 29 Ocak tarihlerinde de izlenebilecek. Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerin debüyük bir keyifle izleyebileceği belirtilen ‘Kıvılcım’ , Anadolu Ateşi’nin yeni gösterisi olarak sahnede ve gösteri öncesi fuaye alanında keyifli saatler yaşatacak.Öncelikli çocuklara yönelik eğlenceli oyunların ve etkinliklerin gerçekleştirileceği fuaye alanında, fotoğraf stantları ile çeşitli ürün köşeleri yer alacak.

Etkinliklerin gösteriden iki saat önce başlayacağı kaydedilirken, Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan ‘Kıvılcım’, 4-12 yaş aralığında 80 çocuktan oluşuyor. Çocukların 2 bin çocuk arasından sınavla seçildiği, projenin çalışmalarının 2 yıl sürdüğü bildirilirken, çocukların haftada 5 gün, günde 6 saat prova yaptığı kaydedildi.

TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ÇOCUK GRUBU

Anadolu Ateşi Çocuk Grubu ‘Kıvılcım’ın Türkiye’nin ilk ve tek çocuk dans topluluğu olduğunu, gösteride çocukların, Anadolu Ateşi’nin efsaneleşmiş 90 dakikalık performansındaki koreografinin yanı sıra, içinde akrobasi bölümlerinin de bulunduğu yeni bir gösteri ile sahneye çıkacağı belirtildi.

Kıvılcım’ın Anadolu Ateşi ve Troya gösterileri gibi yurt içi ve yurt dışında pek çok turneye gideceği ifade edildi.

Haberturk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.