“Büyük İkramiye” 21 Ocak Profilo KM’de

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Celal Kadri Kınoğlu, Armağan Çağlayan, Suzan Aksoy, Pelin Ermiş ve Yılmaz Sütçü sahnede.

Jean Marie Chevret tarafından yazılan, Nedim Saban tarafından Türkçe’ye çevrilen ve uyarlanan oyun, sıcak aile ilişkileri ortamında ‘şans ve umut’ olgularıyla değişen yaşamları mizahi bir dille sergiliyor.

Son yılların en büyük rüyasının gerçekleşirken beraberinde getirdiği hırslar ve gülünç olaylar dizisini anlatan oyun, kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Büyük İkramiye’de rolleri, usta tiyatro sanatçısı Celal Kadri Kınoğlu, TV Starı ve başarılı TV programcısı Armağan Çağlayan, tiyatro ve televizyon dünyasının önemli kadın yüzü Suzan Aksoy, genç tiyatro ve dizi oyuncusu Pelin Ermiş ve genç oyuncu Yılmaz Sütçü paylaşıyor.

Oyunun konusu:Oyunda, Fındıkzade’de oturan mazbut bir Türk ailesinin rüyasının gerçekleşmesi üzerine yaşanan olaylar anlatılıyor. Ateş Ailesi, yıllardır umut yitirmeden oynadıkları şans oyunuyla 25 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanır. O güne dek özendikleri lüks hayata paranın gücüyle sahip olmaya çalışırlar. Değişen yaşamları izleyiciyi sahneye kilitler. Gülünç olansa henüz evlenememiş kızlarını, cemiyet hayatının asil ruhuna parayla büründüreceklerine inanmalarıdır. Oyunun en büyük sürprizlerinden biri de tam bu noktada ortaya çıkar. Kızlarına cemiyet hayatının inceliklerini öğretmesi için gözlerine kestirdikleri isim ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan başkası değildir. Güzellikle değilse de zorla… Çağlayan, magazin hayatının acımasız gerçeklerini ve cemiyet hayatının yönlerini genç kıza öğrettiği rolüyle, tıpkı Fransa’daki orijinal versiyonda olduğu gibi kendisini oynar.

Bilet Fiyatları:Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Yer:Profilo KM Küçük Salon
Cemal Sahir Cad. No: 33
MECİDİYEKÖY / İstanbul

Tarih : 21 Ocak 2012 Cumartesi 15:30
Bilet Satış Yerleri :Biletix

Bigglook

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.