Her Pazartesi “Düğünde Panik”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bugüne kadar hiç kimsenin başına gelmemiş ama bir gün herkesin başına gelebilecek olaylar bu sezon da Tiyatro Kılçık’ta izleyici karşısına çıkıyor.

Kurulduğu günden beri güldürmekten ödün vermeyen Kılçık “Düğünde Panik” adlı kabare oyunuyla yeni sezonda sahnede!

Birbirinden bağımsız üç ayrı skeç “TANRI MİSAFİRİ” “YATIR” ve “DÜĞÜN”

Tanrı misafirlerine her zaman kapımız açıktır değil mi? Peki ya gelen Azrail’se! Tanrı Misafiri’nde önce Azrailler’in meclis toplantısına gidiyoruz. Ne var ki Azraillerden biri (Ecel Türkyılmaz) bugüne kadar hiç can alamamış acemi bir Azrail… İlk görevi ise Anadolu Pop Chill Out’un 1 Numaralı temsilcisi ünlü bar şarkıcısı Polat Berkecan’ı hakkın rahmetine kavuşturmaktır, ne dersiniz? Başarabilecek mi sizce? İzleyip göreceğiz…

İkinci skeçte Evli “Metin”, Dul “Yiğit” ve Aşkın Sonsuzluğuna İnanan “Sercan”ın çilingir sofrasına konuk oluruz. Şarkılar, nasihatler, Haydari, rakı, şakşuka,.. Ama gürültüden midir bilinmez “aşağıda yatamayan” biri şikâyete gelip sofraya dâhil olur lâkin bu misafir bildiğiniz “Yatır”dır! Evet, yanlış duymadınız 1162 yaşındaki bu Yatır, üç kafadarın hayatını değiştirecektir.

İkinci perde Kenan ile Gülşen’in “4. Çıkma Yıldönümü”nü kutlamasıyla başlar. Her şey müthiş romantiktir. Ta ki Gülşen’in (ve bir gün her kadının) “Aşkım bu ilişki nereye gidiyor?” sorusuna kadar! Skecin adından da anlaşılacağı üzere “Düğün” tam bir evlilik hikâyesi. Tek fark: Bugüne kadar böyle bir düğün görmediniz!

Düğünde Panik
Tarih : Her Pazartesi 21:00
Yer : Taksim Old City Comedy Club Indıgo

Oyuncular:
Cenk TUNALI
Gülden GÜNEY
Nuray USLU
R.Onur ATİLLA
Doğan AKDOĞAN
Yavuzhan DOĞAN
Aziz ASLAN
Dilşah DEMİR

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.