Ünsal Emre Hayatını Kaybetti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yeşilçam yıldızlarından biri daha kaydı.Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz ünlü tiyatro,sinema ve dizi oyuncumuz Evin Esen’in ölümünün ardından Ünsal Emre de yaşamını yitirdi. Yeşilçam’da 450 filmde rol alan Ünsal Emre evinde ölü bulundu.Ünsal Emre ciğerleri ve böbreklerinden rahatsızdı.

Türk sinemasında yaklaşık 450 filmde rol alan Yeşilçam’ın yıldızlarından Ünsal Emre 65 yaşında hayatını kaybetti.Ünsal Emre, Beyoğlu’ndaki evinde ölü bulundu. Evde tek başına yaşayan sanatçının ciğerlerinden ve böbreklerinden rahatsız olduğu bildirildi.

Ünsal Emre, geçen hafta oğlu Tansel Emre ile bu hafta doktora gitmek için randevulaşmıştı. Dün sabah telefonlara çıkmayınca oğlu Tansel Emre hemen polisi aradı. Çilingirin açtığı eve giren oğul Emre, babasını yatağının üzerinde otururken buldu. Emre’nin öldüğü anlaşıldı.

SİNEMAYA YARIŞMAYLA BAŞLAMIŞTI

Babasını doğum gününde kaybetmenin acısını yaşadığını söyleyen Tansel Emre, ‘1971’te SES dergisinin düzenlediği bir yarışmada Tarık Akan’dan sonra ikinci olarak sinema hayatına başladı. Hülya Avşar ile ‘Kısrak’, Emel Sayın ile ‘Hicran’ filmi unutulmayan filmlerinden’ dedi.

Emre’nin, cenaze işlemleri yetişirse bugün, yetişmezse yarın Hasköy’deki Kırmızı Minare Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı’nda defnedileceği öğrenildi.

Dikkat Haber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.