24. Yıl Enka Kültür Sanat Buluşmaları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları; Şahika Tekand’ın yazıp yönettiği, Studio Oyuncuları’nın rol aldığı “10 Adımda Unutmak (Anti Prometheus)” adlı Oyunla 6 Şubat 2012, Pazartesi akşamı başladı! 3 konser, 2 tiyatro Oyunu, 1 modern dans gösterisi ve 1 çocuk Oyununu ENKA İbrahim Betil Oditoryumu sahnesine taşıyacak olan 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 25 Mart 2012 tarihine kadar devam edecek.

“10 Adımda Unutmak (Anti Prometheus)” ile açılan 24. Yıl ENKAKültür Sanat Buluşmaları’nda, “Önce Bir Boşluk Oldu Kalp Gidince Ama Şimdi İyi” ve “Can” gibi sezonun özel tiyatro Oyunları sahnelenirken, Almanya’nın en köklü orkestralarından Duisburg Filarmoni ileBağlama virtüözü Erdal Akkaya’yı buluşturan “Anadolu Senfonisi” konseri, İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor.

Buluşmalarda ayrıca; modern dans-drama “Şehir-Orman”da, beton ormanlar arasında yaşama savaşı veren Mogli’nin gerçek dünya ve hayal dünyası, metropol hayatı ve vahşi yaşam arasında çıktığı yolculuk; 20 kişilik MDTİstanbul ekibinin etkileyici dansları ile sahneye taşınıyor. Neşeli Pazarlar’da ise “Vivaldi Dört Mevsimler’de Kurbağa Öyküleri” ile tiyatro, müzik ve dans, küçük sanatseverler için düzenleniyor. Dünyaca ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer konseri ile piyanonun ustaları Cana Gürmen ve Burçin Büke’nin konserlerinin de yer aldığı ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 24. yılında tutkulu devinimlere “sahne” oluyor.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.