DYD Votka-Limon ile Sahnelerde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dostluk Yurdu Derneği her sene olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir müzikal ile seyircilerine merhaba dedi.

18 Şubat Cumartesi akşamı Hahambaşı Rav İsak Haleva’nın yanı sıra, cemaat başkanları, kurum ve kuruluş başkan ve yönetim kurulu üyelerinin davetli olduğu ilk gösterimde seyirciler keyifli saatler geçirdiler. Tiyatro ve müzik gibi sanatsal faaliyetlerde her gecen gün çıtayı biraz daha yükselten DYD’nin tiyatro ekibi başarılı performansları ile seyircilerin hayranlığını kazandılar.

Geçtiğimiz sene başlatılan ve her hafta  profesyonel hocalardan drama eğitimi alan küçük yaş çocuklar, geçen sene olduğu gibi bu yıl da gençler ve yetişkin tiyatro duayenleri ile sahne alma fırsatı buldular.

Forti Barokas’in kaleminden senaryolaşan ‘Votka Limon’ adlı oyunu yetenekli yönetmen Ferit Koen yönetti. Uğur Babürhan’ın sözlerini yazdığı şarkıların bestelerini Serpil Günseli yaptı. Modacı Sadık Kızılağaç oyunun dekor ve kostümlerini tasarladı. Oyunun sonunda DYD Başkanı İzi Doenyas emeği geçenlere teşekkür etti ve sözü Hahambaşı Rav İsak Haleva’ya bıraktı. Oyunu çok beğendiğini belirten Rav Haleva, her sene olduğu gibi fevkalade bir performans sergilendiğini, gençleri sahnede görmekten büyük keyif aldığını ancak en büyük mutluluğunun bu gençleri Neve Şalom Sinagogu’nda evlenirlerken görmek olacağını dile getirdi.

Şalom Gazetesi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.