6. Türkiye Tiyatrolar Buluşması Başvuruları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Türkiye Tiyatrolar Buluşması’nın başvuru metni…] Yenikapı Tiyatrosu’nun altı yıldan beri İzmir’in sahil beldelerinde düzenlediği festival altınca yılına giriyor. Geçen yıl olduğu gibi festival İzmir’in Dikili ilçesinde. 11-15 Temmuz 2012 tarihlerinde Türkiye Tiyatrolar Birliği adına İzmir Yenikapı Tiyatrosu ve Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 6. Türkiye Tiyatrolar Buluşması için başvurular başlamıştır.

Başvuru yapmak isteyenlerin oyunlarının künye bilgilerini, kısa özetini ve fotoğraflarını ve Yenikapı TV internet televizyonunda oyun fragmanları olarak yayınlanmak üzere oyunun en az bir dakikalık videosunu tiyatrobulusmalari@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Katılımcılar istedikleri sayıda oyunla başvurabilirler. Konu ve içerik alanında sınırlama yoktur. Festivale katılacak ekibin kesin sayısı ve bilgileri başvuru bilgileriyle gönderilmelidir. Önceki festivallerle ilgili bilgiyi
http://www.yenikapitiyatrosu.com/index.php/duzenledigimiz-festivaller/ adresinden öğrenebilirsiniz. Son başvuru tarihi 15 Mayıs′tır.

İletişim:

Medine Çam:  0554.312.91.74
Özlem Öztürk: 0541.527.58.82

İzmir Yenikapı Tiyatrosu

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.