Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan Yeni Oyun

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları (ABŞT) yeni oyunu ile seyircisine merhaba diyor!

Yaz aylarından beri sürdürdüğü tiyatro çalışmaları ile aydın’da tiyatro ile ilgilenmek isteyenlere kapısını açan Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları, profesyonel eğitmenler eşliğinde sürdürdüğü tiyatro atölyesi çalışmalarını 29 Şubat akşamı Şükran Güngör Sahnesi’nde seyirciyle buluşturacak.

Dünya tiyatrosunun önemli ismi Moliere’in yazdığı, Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına’nın dramaturgluğunu ve yönetmenliğini yaptığı “Kibarlık Budalası” adlı tek perdelik komedi belirlenen aylık program çerçevesinde Şükran Güngör Sahnesi’nde sahnelenmeye devam edecek.

Aydınlı tiyatroseverler için bu yıl birbirinden güzel ve önemli oyunları seyirci ile buluşturmaya devam ettiklerini söyleyen Serkan Fırtına, kalabalık bir kadroyla, Molier’in “Kibarlık Budalası” oyununu sahneledikleri için çok mutlu olduğunu söyleyerek, Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın artık daha çok tanınan ve adından söz ettiren bir tiyatro haline geldiğini belirtti. Oyunda yer alan çeşitli meslek guruplarından tiyatro öğrencilerinin özverili bir çalışma gösterdiğini, ve bu süreçte yeni stajyer oyuncular da kazandıklarını söyledi.

Aydın Belediyesi’nin “sanatı ve sanatçıyı destekliyoruz” sloganın sanatın her alanda yankı bulduğunu belirten Fırtına, Şehir Tiyatroları olarak, sayın başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun desteğini arkamıza almamız bize güven ve gelecekte yapacağımız diğer etkinlikler için umut vermekte olduğunu söyledi.

Davetiye temin ve irtibat için Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi tel : 214 38 14

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.