Bağcılar Tiyatro Okulu 4. Mezunlarını Verdi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bağcılar`da ünlü tiyatro oyuncusu Ulvi Alacakaptan`ın sanat yönetmenliğinde açılan Tiyatro Okulu dördüncü dönem mezunlarını verdi.

Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen törenle 2 yıldır okula devam eden ve başarılı olan 100 öğrenci sertifikalarını aldı. Genç tiyatrocular, neler öğrendiklerini ise sahneledikleri “Sorumluysam Haklıyım” ve “Dilek Taşları” isimli 30`ar dakikalık iki oyunla gösterdi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşan Ulvi Alacakaptan, “Bundan 5-6 yıl önce başlamış olduğumuzda, bu günlere ulaşacağımızı hiç tahmin edemezdik.” dedi.

İlk açılan Tiyatro Okulu`na 8 yaşında başlayan öğrencilerin bugün 15-16 yaşlarına geldiğini söyleyen Alacakaptan, “Özellikle küçük yaş gruplarındaki öğrencilerin velilerine çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel, o kadar hayırlı bir iş yaptılar ki çocuklarını bize teslim ettiler. Biz de onlara, kendine güvenen, sosyalleşmiş, hitabet kabiliyeti gelişmiş çocuklar verdik.” diye konuştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise yaptığı konuşmada, belediye olarak sosyal ve kültürel dönüşüme önem verdiklerini ifade etti. Tiyatro Okulu`nun da bu kapsamda açıldığını ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyleyen Çağırıcı, “Kentsel dönüşümü, kültürel dönüşümle birlikte gerçekleştirebilirseniz o zaman anlamlı olur. Tiyatro Okulu`muzun Görsel Sanat Yönetmeni, değerli Tiyatro Sanatçımız Ulvi Alacakaptan ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

İstanbul Ajansı

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.