Batman Tiyatro Günleri Programı Açıklandı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Batman Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği 3. Batman Tiyatro Günleri Programı Belediye Başkanvekili Serhat Temel tarafından düzenlenen bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuruldu.

Batman Belediyesinin “insanı insana insanla anlatıyoruz” şiarıyla bu yıl 29 Şubat- 4 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Batman Tiyatro Günleri Programı Belediye Başkan vekili Serhat Temel tarafından açıklandı. Belediye Meclis Salonunda düzenlenen ve yerel ile ulusal basın temsilcilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan Belediye Başkan vekili Serhat Temel, programın açıklamanın yanı sıra, gündemdeki soruları da yanıtladı.

Yoğun baskılar altında çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkanvekili Serhat Temel, “Tabi böyle zor günlerde tabiri caizse böyle ateş çemberi içerisinde olduğumuz bir dönemde bu tür  etkinlikleri yapmanın ve böyle bir irade ortaya koyabilmenin haklı sevincini yaşıyoruz. Biz her platformda söyledik, söylemeye devam edeceğiz; bir kişi dahi kalsak Batman Belediyesinde bu halka her türlü hizmeti yapmaktan geri adım atmayacağız” dedi. Tiyatro günlerinin yanı sıra yine gelenekselleşen ve gençliğe dönük bir başka turnuva olan Newroz Barış Turnuvası da düzenleyeceklerini ifade eden Başkanvekili Temel, “Bu turnuvamız da futbol, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi ve atletizm branşlarını içeriyor. Kazananlara bir yurt dışı seyahat hediyemiz var. Dereceye giren gençlerimizi, daha önce kardeş kent ilan ettiğimiz Almanya’nın Celle Kentine göndereceğiz” dedi.

Batman Postası

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.