Kıyıya Oturmanın Böylesi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

XI. Direklerarası Seyirci Ödülleri “En iyi tek kişilik prodüksiyon ödülü”

“bir sürü karakterli şahane komedi !!!    canlandıranlar;     merve engin     ve…        bu kadar…         …kalanı trafikte sıkıştı…”

Tarihler

15 Şubat 20.30 Kumbaracı50 0 212 243 50 51

20 Şubat 20.30 Oyun Atölyesi 0 216 345 39 39

daha fazlası için

www.merveengin.com

Oyuncu

Merve Engin

Kanava, masklar ve süpervizör

Antonio Fava

Ve hakikaten sıra dışı bir sahne ışığı, yeteneği var. Üstelik çok güzel ve sempatik.  bu ismi unutmayın… Asu Maro, Milliyet

“O, sahnede tam 11 kişinin rolünü tek başına oynuyor. Merve Engin,iki aşığın hikayesini anlattığı ‘Kıyıya Oturmanın Böylesi’ oyununda,farklı maskelerle aşık da oluyor uşak da” Fatma Karaman, Star.

“Bir oyuncu,11 karakter ! Bir oyuncunun masklarla 11 ayrı karaktere büründüğü ‘Kıyıda Oturmanın Böylesi’ oyunu, Commedia Gabriellina türünün Türkiye’de ilk ve tek örneği !” Mine Gültekin, Sabah.

“Sahnede 11 karakter ,1 oyuncu. Tek başına onca karakter canlandırıyor,hem de seyirciyi oyuna katarak şaşırtıyor.” Zuhal Aytolun, Cumhuriyet.

“Merve Engin’i izledim sahnede. İnanılmaz bir tempo,inanılmaz bir oyun…Geleceğin komedi kadın oyuncusu sahnede devleşiyor..” Yaşam Kaya / Eleştirmen-Tiyatro Eğitmeni (tiyatroonline.com).

“Tek başına 11 karakter gücünde !” Gönül Koca, Radikal.    .

Oyuncunun sesini kullanma ustalığı, doğaçlama yeteneği ve heyecan duyduğu sanatı yapabiliyor olmanın verdiği gücü, tüm izleyenlerin o ellibeş dakikada oluveren gösteriden keyif almalarını sağlıyor.   Ragıp Ertuğrul, Eleştirmen

..Yükseltilmiş bir platform, bir oyuncu, bir taşınabilir merdiven, bir sehpa ve 10 mask ile bilumum askesuar: dünyaya bedel. tabii eğer o tek oyuncu mükemmelse.  merve engin de öyle. Mehmet K. Özel, mimesis-dergi.org

Ne biliim.. geçen yıldan beri severek oynuyoruz.. siz de gelin sevin istiyoruz..  bir yanımız politik bir yanımız kritik.. içinize sinerse, biraz da sempatik.. sonra yaklaşıyoruz.. o yüzden.. gelin.. bitmeden görün…

bi de mesela geçen sefer bi sürpriz yaptık Sevinç Erbulak bir anda ekibimize dahil oldu.. sağımız solumuz belli değil, her oyunda başka şaka var.. öyle yani..

Oyun fragmanı

Merve Engin, oyuncu

www.merveengin.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.