’27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ Kutlanıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

’27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tiyatro sanatçılarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, tiyatro oyuncularına karanfil verdi.

Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Belediyesi ve özel tiyatro gruplarının oyuncuları, bugün saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın da ayrı bir renk kattığı etkinlikle, tiyatro sanatçıları Büyükşehir Belediyesi önünden Atatürk Parkına kadar yürüyerek, Atatürk Anıtına çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

Dünya Tiyatro Günü’nde tiyatro oyuncularını yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi tarihi binası önünde toplanan tiyatro sanatçılarına tek tek karanfil verdi, günlerini kutladı.

Bu özel günde kendilerini unutmayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Adana Tiyatro Derneği yöneticileri, “Çok özel günümüzde bizimle birlikte olduğunuz için biz de, size çiçek takdim ediyoruz.” dediler.

Star

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.