A.Ü. Personel Tiyatrosu’ndan ‘3.Sayfadan Kadın Hikayeleri’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu 9 Mart’ta, Düşevi Tiyatro Ekibi’nin kaleme aldığı ‘3.Sayfadan Kadın Hikayeleri’ adlı oyunu sahneleyecek.

Hidayet Sayın’ın’ın kaleme aldığı ‘Köşe Kapmaca’ adlı 2 perdelik köy oyunu için çalışmalarını sürdüren Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde 9 Mart’ta Düşevi Tiyatro Ekibi’nin kaleme aldığı ‘3.Sayfadan Kadın Hikayeleri’ adlı oyunu Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda sahneleyecek.

Konuk Oyuncular

Oyunun Yönetmeni Erkan Altay, ‘3.Sayfadan Kadın Hikayeleri’nin Yardımcı Yönetmenliğini Okan Dilek’in yaptığını, Dramaturjisinin ise Prof. Dr. İbrahim Keser’e ait olduğunu bildirdi.

Oyunda konuk oyuncu olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meral Gültekin, Prof. Dr. İbrahim Keser ve Öğretim Görevlisi Gonca Kazancı da yer alacağı belirten Altay, ayrıca çalışmaları devam eden ‘Köşe Kapmaca’ adlı oyunun da önümüzdeki günlerde kapalı ve yarı açık cezaevlerindeki mahkumlar için sahnelendikten sonra tiyatroseverlerle buluşacağını söyledi.

Son Dakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.