Dünya Tiyatrolar Günü için Ankara’da Buluşma Çağrısı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[Dünya Tiyatrolar Günü yaklaşırken pek çok tiyatrocu birarada çeşitli etkinlikler düzenlemek için buluşmalar düzenliyor. Ankara’dan Özgür Başkaya’nın Ankara’daki tiyatroları, tiyatrocuları, tiyatro kurumları ve tiyatro dostlarını davet ettiği çağrıyı okurlarımızla paylaşıyoruz.]

Ankara’daki değerli Tiyatrolar, Tiyatrocular, Tiyatro ile ilgili kurumlar, kuruluşlar, Tiyatro dostları..

27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlamalarını, coşkulu bir şekilde birlikte yapmak istiyoruz. Bu çerçevede “o gün yapılabilecek ortak etkinlikleri konuşmak ve tiyatroların aralarındaki ilişkileri artırmak” üst başlıklarıyla bir toplantı çağrısı yapmaya arkadaşlarımızla karar verdik. Tüm tiyatro camiasının katılması dileğiyle.

Not: Çağrı, bir kurum adına yapılmamaktadır. Sohbetler sırasında ortaya çıkmış bir fikirdir. Ortak alınacak kararlar tüm kurumların ve kişilerin ismleriyle oluşturulacaktır. Sadece toparlayıcı bir buluşma organizasyonunu yapma adına çağrıyı ben kaleme aldım. Ankaradaki bazı tiyatrolarla telefon görüşmesi yaptım. Bu metni okuyan ya da duyan tüm tiyatro insanlarının da sitelerinde yaymaları ve çevrelerine duyurmaları dileğiyle.

Özgür Başkaya

Yer: Ankara Sanat Tiyatrosu…. Tarih: 21 Mart 2012 Çarşamba….. Saat: 17:00

İletişim:

Tel: 0 505 5863249

Mail: ozgurbaskayadenizli@gmail.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.