Erivan’da «Ermeni Ulusal Dansı» İsimli Müzik-Dans Şov Programı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Erivan’da «Ermeni Ulusal Dansı» adını taşıyan yeni müzik-dans şov programının tanıtımı gerçekleştirildi. Proje ″Folk Dans″ kuruluşu tarafından hayata geçirilmekte olup, bu nadide kültürel etkinlik Ermenistan turizm piyasasının gelişimine katkıda bulunma amacı taşımakta.

NEWS.am muhabirine açıklamada bulunan ″Folk Dans″ Pazarlama ve Halkla İlişkiler sorumlusu Nune Manukyan ″Benzeri bir şov düşüncesi 10 yıldır vardı, ancak gerçekleştirilmesi bu yıl mümkün oldu″ dedi.

Manukyan’ın ifadesiyle, şov başkent konuklarına ulusal kültür ve gelenekleri müzik ve dans aracılığıyla tanıtmayı amaçlamakta. Şovlara  profesyonel dansçılar, dans eğitmenleri ve müzisyenler katılmakta.

İki saat süren şov programında konuklar sadece zevkli zaman geçirmiyor aynı zamanda ulusal mutfağın zengin çeşitlerini de tatma olanağı buluyor. Şov esnasında farklı yarışma ve sürprizler de konukları bekliyor.

Nune Manukyan, birçok tur operatörü, elçilik temsilcisi ve toplumsal kuruluş temsilcilerinin programı izlediklerini belirterek ″Birçok tırizm firması, etkinliğimizi ziyaret etti ve işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler″ dedi.

News

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.