Tiyatro Gazetesi Mart Sayısı Raflarda Yerini Aldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[Tiyatro Gazatesi’nin Mart sayısının içerik açıklamasını yayınlıyoruz.] Tiyatro Gazetesi Mart sayısı raflarda yerini aldı. Mart sayısında yine bir çok haber ve köşe yazısı ve oyun tanıtımı okuyucuya sunuluyor. İBBŞT’na yapılan saldırılarla ilgili tepkiler tüm detaylarıyla Tiyatro Gazetesinde. 6. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivalinde neler olup bitiyor adım adım takip etmek isteyenlerin Tiyatro Gazetesi Mart sayısını edinmeleri yeterli. Mart sayısında Türkiye’nin dört bir yanından bunun dışında Kırgızistan ve Almanya’dan Tiyatro haberlerine rastlamak mümkün. Bursa’dan Ekim Sanat Atölyeleri söyleşisiyle Hayati Özen, Eskişehir’de Renan Bilek ile gerçekleştiridiği sohbet ile Erkul eğilmez Seyri-Mesel oyuncularıyla yaptığı söyleşi ile Alican Ersoy Mart sayısının öne çıkan isimleri. Bunun dışında birbirinden güzel yazılarıyla Tiyatro Gazetesi Mart Sayısında yer alan diğer isimlerse şöyle; Tamer Levent, Nazif Uslu, Erhan Özçelik, Selim Ördem, Nazım Sarıkaya, Şirin Öten,  Mehmet Uçar, Halit Karaata, Semih Çelenk, Ferhun Yılmaz, Erdal Baran Şahin, Nurhan Uslu.

Mart ayında Avni Rakop Samsun temsilciliğini üstlenerek Tiyatro Gazetesi’nin gün geçtikçe genişleyen ailesine katıldı. Tiyatro Gazetesi yetkilileri Direklerarası Tiyatro Seyircileri Derneği adına sayın Ömer Şahinbaş’a  (Tiyatro Gazetesi’ne Beni Abone Yap ) kampanyasıyla, gazeteye verdikleri abonelik desteğinden dolayı teşekkür ettiğini açıkladı. Tiyatro Gazetesi’ne ulaşmanın en kolay yolunun abonelik olduğunun altını bir kez daha çizen yetkililer, günümüzde tiyatroya verilen önem düşünüldüğünde bir tiyatro yayınının seyirciye ulaşmasında yaşanabilecek zorlukları vurgulayarak tüm tiyatroların Tiyatro Gazetesine destek olmaya çağırdı. Yetkililerin konu hakkında şöyle konuştu;

“Ülkemizde bir tiyatro ekibi bir çok zorlukla mücadele etmekte daha çok insana ulaşmak için büyük uğraşlar vermektedir. Bunu sağlamanın en önemli ayağının ilan vermek olduğu düşünüldüğünde hiç bir eleme yapmadan oyun tanıtımlarına ücretsiz yer veren Tiyatro Gazetesi’nin tiyatro ekipleri tarafından desteklenmesi bir çok açıdan gereklidir. Çıkan oyun tanıtımlarının ve tiyatro haberlerinin Tiyatro Gazetesi’nin gerçek hedef kitlesi olan seyircilere ulaşabilmesinin en doğru yolu şüphesiz ki tiyatro fuayeleridir. Tüm Türkiye çapında tiyatro gruplarından gazeteyi fuayelerinde bulundurmak isteyenlerin bize ulaşmaları önemle rica olunur.”

Abonelik, temsilcilik ve gazete talebi için tiyatrogazetesi@gmail.com

www.tiyatrogazetesi.org 0212-621 81 87

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.