Tiyatro Gazetesi Nisan sayısı Çıktı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber/ Türkiye’nin dört bir yanından festival haberleri, oyun tanıtımları ve tiyatro haberleriyle Tiyatro Gazetesi Nisan sayısı, giderek genişlemekte olan haber ağının olumlu etkilerini yansıtıyor.

27 Mart Dünya Tiyatrolar günü kutlamaları ise Nisan sayısına damgasını vuruyor. Başta İstanbul’da To-der tarafından düzenlenen yürüyüş olmak üzere bir çok kutlama ve etkinlik hakkında bilgiye ulaşmak mümkün.

İzlenimler ve oyun eleştirileri ve oyun tanıtımları her ay olduğu gibi bu ay da seyirciye hangi oyuna gidebileceği hakkında geniş bir yelpaze sunuyor. Tiyatro Gazatesi yetkilileri Bahar dönemi olması itibariyle Nisan ay boyunca gerçekleşecek festival ve etkinliklere daha fazla yer verebilmek adına köşe yazılarını ve dosya yazılarını Nisan ayına özel olarak azalttıklarını belirtirken, bundan hiç şikayetçi olmadıklarını aksine daha çok festival ve etkinlik haberi olmasının Tiyatro Gazetesi’nin bir seyirci gazetesi olması yolundaki çabaları açısından çok değerli olduğunun altını çizdi.

“Nisan sayısı ile Türkiye genelinde tiyatro adına neler olup bittiğini merak eden herkesin keyif alarak okuyabileceği bir gazete olmaya bir adım daha yaklaştık” diyen yetkililer, 27 Mart’ta gerçekleştirilen Dünya Tiyatrolar Günü yürüyüşü esnasında  karşılaştıkları tiyatro severlerin gazeteye büyük ilgi gösterdiklerini bildirdi.

Nisan sayısı sayesinde Nisan ayı boyunca Adana, Bartın, İstanbul ve  İzmir’de gerçekleşecek festivallerin programlarını birarada görmek mümkün. Festivallerin isimleri şöyle;

18. Bartın Tiyatro Festivali, 14. Adana Devlet Tiyatroları Festivali, 30. İzmir Tiyatro Günleri, 2. Sarıyer TiyatrOda Şenliği.

Tiyatro Gazetesi Nisan Sayısında yer alan yazarlarsa şöyle: Tamer Levent, Semih Çelenk, Ferhun Yılmaz, Ezgi Oya Gümüş, Halit Karaata, Hayati Özen, Selim Ördem, Erkul Eğilmez, Nurhan Uslu, Behram Su

Tiyatro Gazetesi’yle iletişim kurmak için.

0212-621 81 87

tiyatrogazetesi@gmail.com

www.tiyatrogazetesi.org

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.