1.Uluslararası Didim Dans Festivali Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

15 ülkeden katılımın olacağı festival iki gün sürecek. Didim Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında ve Didim’in tanıtımı amacıyla aralarında yabancı ekiplerin de yer alacağı 1. Uluslararası Didim Dans Festivali gerçekleştirilecek.

Didim Belediyesi’nin öncülüğünde Bodrum Dans Kulübü Derneği ve D-Marin Didim Marina’nın katkılarıyla düzenlenecek olan dans festivalinin 2 gün süreceği bildirilirken etkinliğin 15’in üzerinde grup ve binden fazla konuğun katılımı ile yapılacağı bildirildi.

Didim’in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek olan etkinlikle Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Didim’in Dünya pazarında daha iyi bilinir olması adına, Didim Belediyesi tanıtımlar yapmaya ve bu konuda kendini geliştirmeye değiştirmeye devam ediyor. Bu anlamda Didim’in geleceğinin turizmde olduğunu bilen ve hizmet anlayışının odağına bu ilkeyi koyan Didim Belediyesi olarak bizler bu yıl yeni bir projeyi hayata geçiriyor ve ilkini gerçekleştirdiğimiz 1. Uluslararası Didim Dans Festivali’ni Bodrum Dans Kulübü Derneği ve D-Marin Didim Marina işbirliğiyle Didim’e kazandırıyoruz. Halkımızı Didim Dans Festivali gibi yeni ve farklı bir etkinlikle buluşturmak 15 ülkeden yerli ve yabancı 1000’in üzerinde konuğu ağırlamak bizler için mutluluk kaynağı olacaktır. Bu vesile ile Didim Dans Festivalinin gelişerek değişerek daha geniş kitlelere ulaşması ve Didim’in bilinir kılınmasını diliyor; ücretsiz etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz” denildi.

Haber Türk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.