İstanbul Masal-İBBŞT 23 Nisan Çocuk Şenliği

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İBB Şehir Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu bu yıl “İstanbul Masal” temasıyla gerçekleştireceği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocukları tamamı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek; oyun gösterimleri, atölyeler, söyleşiler, geziler, masal okumaları, dinletiler ve gösterilerle sahnelerinde ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 23-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 28. Çocuk Şenliği’nde bir hafta boyunca sezon içinde sergilenen İBB Şehir Tiyatroları çocuk oyunlarının yanı sıra konuk tiyatro topluluklarının oyun gösterimleri de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Açılışı 23 Nisan’da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılacak plaket töreni ve oyun gösterimi ile gerçekleştirilecek olan şenlikte, çocuklar ve ebeveynlere yönelik söyleşiler, ebrudan, Karagöz’e, müzikten, heykele sanatın farklı disiplinleriyle çocukları buluşturacak atölyeler, masal okumaları, mim ve kukla gösterileri, mini konserler ve İstanbul’un tarihi mekanlarına, parklarına gerçekleştirilecek olan geziler var.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Kağıthane Sadabad Kültür Merkezi, Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi, Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi, Fatih Reşat Nuri Sahnesi, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi, Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi ve Ümraniye Sahnesi’nde gerçekleştirilecek olan şenlikle, İBB Şehir Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu; İstanbul’un 7 farklı bölgesinde 8 ayrı sahnede bir hafta boyunca İstanbul’un çocuklarıyla birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak.

Program için tıklayınız:

Şehir Tiyatroları

Paylaş.

Yanıtla