Songül Öden’e Büyük Övgü!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İlk kez 1964 yılında Gülriz Sururi & Engin Cezzar Tiyatrosu’nda sahnelenen ve yaklaşık 500 oyunla rekor seyirciye ulaşan “Keşanlı Ali Destanı”nın 48 yıl sonra yeniden sahnelenen ekibi Gülriz Sururi’nin karşısında ter döktü.

Yıllar sonra Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından yeniden sahnelenen Keşanlı Ali müzikalini Ataköy Yunus Emre Sahnesi’nde izleyen Gülriz Sururi oyun sonunda sahneye davet edildi… Oyunu çok beğendiğini söyleyen ve tek tek tüm oyuncuları tebrik eden Sururi ile Kerem Alışık aralarında bir kırgınlık olmadığını belirtirken, Kerem Alışık, “Gülriz Hanım başımızın tacı, yılların usta oyuncusu… Ona saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Keşanlı Ali için bir gala yapılmadı. Gala olsaydı baş misafirimiz olarak davet edilirdi mutlaka. Oyunu gelip izlemesi ayrıca bizim için bir onurdur” açıklaması üzerine aralarındaki yanlış anlama da ortadan kalktı.

Özellikle 48 yıl önce kendisinin büyük başarıyla sahneye taşıdığı Zilha karakterini şimdilerde tiyatro sahnesinde canlandıran Songül Öden’i çok beğendiğini söyleyen Gülriz Sururi, “Çok eski günlere gittim bu aksam” dedi.

Habertürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.