11.Profilo Liselerarası Tiyatro Yarışması

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo Alışveriş Merkezi’nin bu yıl 11.sini gerçekleştireceği Liselerarası Tiyatro Buluşması, 14-25 Mayıs tarihleri arasında tiyatro severlerle buluşacak. Profilo AVM’nin bir yaşam ve kültür merkezi olmak misyonundan yola çıkarak başlattığı ve her yıl İstanbul’un en iyi okullarının katılımıyla gerçekleşen 11. Liselerarası Tiyatro Buluşması’nın ödül töreni 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Sanatın ve tiyatronun insan yaşamında vazgeçilmez bir gerçek olduğundan yola çıkarak, gençlerin amatör duygularını harekete geçirebilmek, tiyatronun evrensel dilini kullanarak sanatla barışık, ekip çalışmasına uyumlu, kendini iyi ifade edebilen, üretebilmenin coşkusunu yaşayan bir gençlik oluşturabilmek, gençleri bu konuda cesaretlendirebilmek ve en önemlisi gençleri iyi birer tiyatro izleyicisi yapabilmek için yola çıkarak hayata geçirilen Profilo Alışveriş Merkezi ‘Liselerarası Tiyatro Buluşması’nın 11.si bu yıl 14 – 25 Mayıs tarihleri arasında Profilo AVM’de gerçekleştirilecek.

İstanbul’un farklı bölgelerinden katılım için başvuran okulların tiyatro kollarından toplam 30 yarışmacı grubun katılacağı ‘11. PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması’nın ödül töreni 25 Mayıs 2012 tarihinde saat 20.00’de Profilo Alışveriş Merkezi’nde yapılacak.

Tiyatro Buluşması’na katılan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda oynanmasına izin verilen Türk ve Dünya Edebiyatı oyunlarından seçilen komedi, dram, müzikal dallarındaki eserlerin tamamı, Profilo AVM misafirleri tarafından izlenebilecek. En İyi Oyun Ödülü, Övgüye Değer Oyun Ödülü, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Övgüye Değer Erkek Oyuncu Ödülü, En İyi Kız Oyuncu Ödülü, Övgüye Değer Kız Oyuncu Ödülü, En İyi Dekor Ödülü, En İyi Kostüm Ödülü, Jüri Özel Ödülü, Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Ödülü, Profilo Alışveriş Merkezi Özel Ödülü kategorilerinde verilecek ödüller, tiyatro dünyasının önden gelen akademisyen ve sanatçılarından oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucunda sahiplerini bulacak.

11. PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması Jüri Üyeleri;

Uğur Demirpehlivan (Oyuncu)

Nilbanu Engindeniz (Yazar – Oyuncu)

Yrd.Doç.Dr. Adnan Tönel ( Yeniyüzyıl Üniversites)

Yrd.Doç.Dr. M.Melih Korukçu (Aydın Üniversitesi)

Öğr. Gör. Burcu Salihoğlu (Aydın Üniversitesi)

Öğr. Gör. Okan Urun (Maltepe Üniversitesi)

Arş. Gör. Ebru Soyuerden (Haliç Üniversitesi)

Gökhan Kocaoğlu (Erzurum Devlet Tiyatrosu)

Muharrem Bayrak (Oyuncu)

Ali Alper Türkan ALİ (Oyuncu)

Gökhan Bekletenler (Oyuncu)

Bertan Dirikol (Oyuncu)

Emin Gürsoy (Oyuncu)

İlker Kızmaz (Oyuncu)

Şakir Demirpehlivan (Genel Sanat Yönetmeni)

Detaylı bilgi için:

Nur Daşar/ On2 İletişim

0532 250 20 39

Sanat Alemi

Paylaş.

Yanıtla