17.Terakki Gençlik Tiyatroları Festivali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Terakki Vakfı olarak bu yıl 17.sini düzenleyeceğimiz Gençlik Tiyatroları Festivali’nin parolasını “Hem Sen, Hem Başkası Olmak…” olarak belirledik. Her yıl için farklı seçilen “parola” etkinlikleri izlemeye gelen seyircilerimize sorularak, izleyicilerin aktif olarak tiyatro eyleminin içine çekilmelerini amaçlıyor.

Festivalimizde, tiyatro sanatının gelişmesine katkıda bulunmuş kişi, kurum veya kuruluşlara ödüller veriliyor.“Terakki Vakfı Tiyatro Ödülü”nü okullarımızın Öğrenci Birliği, ”Onur Ödülü”nü, Festival Jürisinin üyeleri öneriyor.

Festivale katilan tiyatro gruplarına; En İyi Topluluk, En İyi Oyuncu, En İyi Dekor, En İyi Kostüm, En İyi Isik ve Jüri Özel Ödülü ile çesitli tesvik ödülleri veriliyor.

Bu yil 17. si düzenlenecek festival 21–26 Mayıs 2012 tarihlerinde, saat 19.00’da Terakki Vakfi Kültür Merkezi’nde yapilacak.

26 Mayis 2012 Cumartesi günü, Terakki Oyunculari’nin sergileyecegi Yakovos Kambanellis’in/ yazdigi, Cüneyt Yalaz’in yönettigi Savas Baba adli oyunu izledikten sonra, saat 19.00’da yapilacak Ödül Töreninin ardindan düzenlenen kokteylde hep birlikte olacagiz.

Festival Komitesi

Şişli Terakki Lisesi

Paylaş.

Yanıtla