Enka Kültür Sanat Buluşmaları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ENKA Kültür Sanat’ın, “Silinen Sınırlar, Buluşan Dünyalar” sloganıyla ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nda; Oyun Atölyesi’nden, MFÖ’ye, Fazıl Say’dan, Dostlar Tiyatrosu’na ve birçok ünlü isme ev sahipliği yapacağı 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’nın biletleri Biletix’te satışa çıktı. Sanat tutkunları; 20 Haziran – 13 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerle adeta sanata doyacaklar!

24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’nda; 16. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Nebi Birgi’ye “Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı” ödülünü kazandıran “Sidikli Kasabası Müzikali”nin yanı sıra; Londra’da gerçekleşecek “Uluslararası Shakespeare Festivali 2012″de Türkiye’yi temsil edecek Oyun Atölyesi’nin “Antonious ile Kleopatra”sı, “Bölge Hastanesi”, “Kazaen, Beyoğlu’nda Çarpışmalar”, “Batı Rıhtımı” ve “Azizlikler / Nereye Gidiyoruz?” gibi sezonun özel tiyatro oyunlarını sahnesinde ağırlıyor.

Buluşmalar kapsamındaki müzik etkinliklerinde ise, Türkiye’nin en köklü grubu MFÖ unutulmaz şarkılarını açık havada seslendirecek. Klarnet ustası Serkan Çağrı, “Crazy Brassy Balkans” albümünden şarkılarını müzikseverlerin dinletisine sunarken, evrensel müziğin ustası Mircan; sonsuzluğu ENKA sahnesinde İngiliz Matthew Barley gibi dünyanın en önemli viyolonsel sanatçısını ülkemizin önemli virtüözleriyle buluşturarak yakalayacak. 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ve arkadaşlarının konseri ile sonlanacak.

Programda yer alan Folklor Kurumu İstanbul, Karadeniz yöresine ait dansları sahneleyeceği “Bizim Deniz Kuzey Deniz” etkinliğinde performansları ile nefes kesecek.

Numaralı koltuk bilet satışı uygulanan 24. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları’na ait biletler Biletix’ten ve ENKA Kültür Sanat gişesinden temin edilebilir.

Başlama saati 21:15 olan tüm etkinliklere, isteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20:00’de Taksim-AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA Eşref Denizhan Açık Hava Tiyatrosu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim-AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Son Dakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.