Yarışma Değil Buluşma Konsepti Bursa’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber/Doğa Koleji Drama ve Tiyatro Bölümü tarafından organize edilen 3. Uluslararası Yarışma Değil Buluşma-3.Doğa Koleji Tiyatro Festivali sona erdi. Bu yıl uluslararası ayağı 23 nisan döneminde yapılan festivalin İstanbul ayağında toplamda 11 farklı oyun sahnelendi. 2000 çocuk izleyici oyunlara katılım gösterdi.

Doğa Koleji Drama ve Tiyatro Bölümü Yarışma Değil Buluşma konseptini Türkiye’ye yaymaya karar verdi. Bursa Doğa Koleji drama ve tiyatro öğretmeni Nazife Biçer tarafından organize edilen etkinliklerde Bursa Doğa Koleji’nde 3 farklı oyun sahnelendi

Doğa Kolejinin geleneksel olarak Mayıs ayında düzenlemiş olduğu tiyatro festivali kapsamında Bursa Hamitler Doğa Koleji Tiyatro Festivaline Bursa Nosab İlköğretim Okulu Tiyatro kulübü Öğrencileri, Tamer Dursun’un “Amca Size İnsan Diyebilir miyim? adlı oyunuyla katılırken, İnegöl Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri de Üstün Dökmen’in “Komşu Köyün Delisi” adlı oyunla katılarak izleyicilere güzel, eğlenceli, hareketli bir gösteri sundular.

Oyun bitiminde festivaline katılımlarından dolayı M.Muzaffer Samda öğretmeni  Mehmet Sarı ve Nosab ilköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Tülin Çekim’e teşekkür belgesi verildi.

Mimesis Haber/Bülent Sezgin

Paylaş.

Yanıtla