'Haldun Dormen En İyi Oyun Ödülü'

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Feyziye Mektepleri Vakfı Erenköy Işık Lisesi Tiyatro Kulübü’nün ödüllü oyunu ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ 8. Liseler Arası Tiyatro Festivali’nden kolları dolu döndü.

Işıklı tiyatrocular, En İyi Oyun, En İyi Dekor ödüllerinin de arasında bulunduğu 8 dalda ödüle layık görüldü.
Ayrıca FMV Erenköy Işık Lisesi’nin genç ve başarılı oyuncuları, geçtiğimiz günlerde “SERVODATA PROGRESS 2012 Çağdaş Tiyatro Destek Ödülü”ne layık görülerek yeni bir başarıya daha imza attılar.
FMV Erenköy Işık Lisesi- Fen Lisesi öğrencileri sahneledikleri ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ oyunuyla İstanbul Mizah Tiyatrosu 8. Liselerarası Tiyatro Festivali kapsamında düzenlenen ödül töreninde En İyi Kostüm Tasarımı Ödülü, En İyi Dekor Tasarımı Ödülü, Jüri Özel Ödülü -Begüm TOKEL (İlköğretim 1. sınıf öğrencisi), Jüri Özel Ödülü -Ayşegül Berfin TEZCAN (İlköğretim 2.sınıf öğrencisi), En İyi Aktris-Nagehan GÜLER , En İyi Aktris-Beste BEKTAŞ, En İyi Yönetmen- Cengiz ÇEVİK , En İyi Oyun olmak üzere toplam sekiz ödülün birden sahibi oldu. Işıklı genç oyuncular, törende ‘Haldun Dormen En İyi Oyun Ödülü”nü ünlü tiyatro adamı Haldun Dormen’in bizzat elinden aldılar.
Ödüllü ‘Yedi Kocalı Hürmüz’, 14 Haziran tarihinde saat 20.00’da Nişantaşı Muvaffak Benderli Salonu’nda izleyicisiyle buluşacak.

Son Dakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.