Kıbrıs Sanatsız Kalmayacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, 10. Kıbrıs Tiyatro Festivali’ni, 3-30 Eylül tarihleri arasında düzenliyor.

Kıbrıs Tiyatro Festivali organizasyon komitesi başkanı Yaşar Ersoy, bir takım sıkıntılar yaşandığını ancak bu sıkıntılara rağmen halkın benimsediği, sevdiği, ayakta alkışladığı ve toplumsal gündem oluşturduğu Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin yapılacağını, bunun için de, çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğünü ve programın tamamlandığını söyledi.

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, 10. Kıbrıs Tiyatro Festivali’ni, 3-30 Eylül tarihleri arasında düzenliyor. Lefkoşa Türk Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Tiyatro Festivali organizasyon komitesi başkanı Yaşar Ersoy, bir takım sıkıntılar yaşandığını ancak bu sıkıntılara rağmen halkın benimsediği, sevdiği, ayakta alkışladığı ve toplumsal gündem oluşturduğu Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin yapılacağını, bunun için de, çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğünü ve programın tamamlandığını söyledi.

Ersoy, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu olarak, tiyatro sanatının işlevini yerine getireceklerini, bu zor günlerde Lefkoşa’yı ve genelde Kıbrıs’ı tiyatrosuz ve sanatsız bırakmayacaklarını da vurguladı. Festivalin bu yıl da, sponsorların katkılarıyla gerçekleşeceği belirtildi.

Ortam Gazetesi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.