ZTDP Dansçıları Akbank Sanat'da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zeynep Tanbay, topluluğunda dans eden dansçılardan koreografiye ilgisi olanlara bir çalışma alanı açmak amacıyla, 2008’de ‘ZTDP Dansçıları’ adı altında bir proje başlattı. Geleceğin koreograflarını yetiştirmek ve onların yaratıcılıklarını yeşertebilecekleri bir ortam yaratmak amacını güden bu proje, Zeynep Tanbay Dans Projesi’nde dans eden dansçıların kendi özgün koreografi çalışmalarını, izleyici ile paylaşmasını sağlıyor.

Bu yıl üçüncüsü yapılan ‘ZTDP Dansçıları-3’te Evrim Akyay ve Alper Marangoz’un yeni çalışmalarını zevkle izleyenler, bu ay topluluğun yeni kuşak dansçılarından Bengi Sevim, Beril Şenöz, Serhat Kural ve Nil-Gül Batırbaygil’in yeni çalışmalarıyla buluşacaklar.
Bilet fiyatı: 10 TL

AÇIK DERS – ÇOCUKLARLA BULUŞMA

Dans Atölyesi’nin çocuk dersleri, her sezon sonu, kapılarını aile fertlerine ve arkadaşlara açıyor. Eylül 2011 – Mayıs 2012 sezonu boyunca edinilen tecrübelerin en yakınlarla paylaşılması için, dönemin son dersi açık yapılıyor.

9 Haziran’daki “Açık Ders”lerimize öğrencilerimizin tüm aile fertleri ve arkadaşları davetli olup, dersleri ücretsiz olarak izleyebileceklerdir.

ETKİNLİK DETAYI TARİH SAAT Bilet Fiyatı
ZTDP DANSÇILARI 13 Haziran 2012 Çarşamba
19 Haziran 2012 Salı
26 Haziran 2012 Salı
28 Haziran 2012 Perşembe
20:00 10,00 TL
Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.