A. Ü. Tiyatro Bölümü Yetenek Sınavları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ankara Üniverstesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Anabilim ve Anasanat Dallarına (Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı; Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı; Oyunculuk Anasanat Dalı) 2012-2013 ders yılı için yetenek sınavı ile Yüksek Öğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda belirtilen sayıda öğrenci alınacaktır. Ön kayıt başvuruları, 16 Temmuz 2012 – 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında, çalışma gün ve saatlerinde şahsen yapılacaktır.

Yetenek Sınavları 26 Ağustos 2012 – 04 Eylül 2012 tarihleri arasında Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı, Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı ve Oyunculuk Anasanat Dalı olmak üzere 3 ayrı dalda yapılacaktır.

Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’na başvuracak adayların 2012 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nda, herhangi bir puan türünden en az 220 ham puan; Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı’na ba$vuracak adayların herhangi bir puan türünden 220 ham puan ve Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı’na başvuracak adayların herhangi bir puan türünden en az 220 ham puan almaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için A.Ü. Bilim Şenliği sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.