Sadri Alışık Konservatuarı Eğitime Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sanata ve kültüre desteğinde 6. yılını geride bırakan Sadri Alışık Kültür Merkezi, Eylül ayında Konservatuar eğitimini hizmete açıyor.

Çolpan İlhan ve Kerem Alışık, “6. Yılımızda Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde konservatuar eğitimine başlayacak olmak bizi gururlandırıyor… En az lise mezunu olması gereken adaylar 2 aşamalı bir sınavdan geçecek. Ayrıca bu sınavlarda başarılı olan öğrenciler %50 ve %100 burs kazanma hakkına sahip olacak. Bu konuda genç, yetenekli ve azimli gençlere desteğimiz her zaman ki gibi tam olacak” dedi…

Sadri Alışık Konservatuvarı’nın, ilk 2 senesinde hafta içi her gün sabahtan akşama kadar sahne tatbikatı derslerinin yanı sıra şan, dans, ses tekniği, dramaturji ve tiyatro tarihi ilk olarak sayılabilecek dersler. Bu yoğun programda en dikkat çekici şey ise, öğrencilerin her gün en az 4 saat oyunculuk hocalarıyla çalışıyor olmaları!
İki yıllık yoğun eğitim döneminin ardından Sadri Alışık Konservatuvar öğrencilerini 3. sınıfında yarı profesyonel bir hayat bekliyor. Bu 1 yıl boyunca öğrenciler, deneyimli hocalarla okul oyunları çalışıp, seyirciyle buluşacak…

Staj yılının ardından sanatçı adaylarının Sadri Alışık Tiyatrosu’nda, diğer tiyatrolarda, televizyon ve sinema yapımlarında tam donanımlı, kendine güvenli bir oyuncu olarak profesyonel dünyaya adım atması hedefleniyor.

Sadri Alışık Konservatuarına girebilmek için yapılacak öğrenci seçmeleri 17 ve 18 Eylül’de yapılacak.

Gerçek Gündem

Paylaş.

Yanıtla