Tango Legends, Dünya Turnesi Kapsamında Türkiye'de!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uzun yıllardır pek çok tango şovunda baş dansçı, aynı zamanda koreograf olarak görev yapan Mariela Maldonado ve Pablo Sosa Tango Legends adını verdikleri gösterileri ile dünya turnesi kapsamında seyirciyle buluşacak.

“Tango Will Never Die” turnesi kapsamında 23 kişiden oluşan Buenos Airesli Tango Legends, baş döndürücü ve büyüleyici bir şovla Ekim ayında Türkiye’ye geliyor. The New York Times ve UK Ballet Magazine gibi uluslararası yayınlardan da mükemmel yorumlar alan ikili bu yıl yapılacak olan Dünya Tango Şampiyonası’nda da jüride yer alacak.

Tango Legends’ın grup üyeleri arasında ödüllü ve Hollywood yıldızlarına tango eğitmenliği yapan dansçılar da bulunuyor. 14. Uluslararası Bangkok Festivali’nde Tayland Kraliçesi’nin 80. yaşgünü kutlamaları çerçevesinde temsil verecek ve daha sonra Türkiye turnesine başlayacak olan grup, Ekim ayında seyirci karşısında olacak.

Tango asla ölmez diyen Buenos Airesli grup, 2 perdeden oluşan gösterilerinin ilk bölümünde; Tango’nun altın çağını, ikinci bölümde ise 20. yüzyılın son yarısından kişisel yaratıcılık ve hayal gücünden doğan koreografi ile seyirciyi tangonun tarihinde yolculuğa çıkartacak. Gösteride aynı zamanda  Astor Piazzolla’nın eserlerine de yer verilecek.

Tango Legends nefesinizi kesecek bir Tango şovu. Şov bittiğinde tangonun neden efsane olduğunu ve asla ölmeyeceğini siz de anlayacaksınız. Arjantin’in ruhunu ve tangonun büyüsünü yaşamak isteyenler için şovun biletleri satışta!

17 Ekim Bursa Atatürk Kültür Merkezi
18 Ekim Ankara Anadolu Gösteri Merkezi
19 Ekim İstanbul TİM Maslak Show Center
20 Ekim İstanbul TİM Maslak Show Center

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.