Uluslararası Bodrum Bale Festivali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Uluslararası Bodrum Bale Festivali”, Ankara DOB Modern Dans Topluluğu’nun sahnelediği “Bir Yaz Gecesi Rüyası” ile sona erdi.

Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü’nün, Denizbank’ın sponsorluğunda ve Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği festivalin kapanış temsilinde, Ankara DOB Modern Dans Topluluğu “Bir Yaz Gecesi Rüyası” isimli gösteriyi sahneledi.

Modern dansı, Hans Henning Paar’ın koreografisi ve altı değişik parçadan oluşan müzik seçkisi eşliğinde sanatseverlerle buluşturan eserde, birliktelik ve sevgi ile bu duygulara eşlik eden beklenti ve dilekler farklı bakış açıları ile işlendi.

Gösteriyi izleyenlerden sanatçı Ayten Gökçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivali yaklaşık 10 yıldır takip ettiğini ifade ederek, “Bu hizmeti sunan Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. İftihar edilecek bir festival. Zaten Bodrum her türlü sanata açık bir yer. Onun için zannediyorum buraya ileride tiyatroyla da gireceğiz” diye konuştu.

Gösteriyi, aralarında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmen’inde olduğu yaklaşık bin 300 kişi izledi.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.