İzmir'de Maksat Sanat Merkezi Açılıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[Maksat Sanat Merkezi tarafından bize iletilen duyuruyu paylaşıyoruz.]

Maksat Sanat Merkezi 2012 yılında Sanat Etkinlikleri ve Eğlence Hizmetleri adına faaliyetlerini gerçekleştirmek amacı ile kurulup Gerek Sahne Sanatları gerekse Eğlence Sektöründe bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları referans edinerek daha nitelikli hizmet verebilme arzusu ile çıktığımız bu yolda öncelikle Tiyatro – Yaratıcı Drama ve Eğlence Hizmetleri ile faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Bulunduğumuz noktada kat edecek çok yolumuzun olduğunun bilincinde olmakla beraber, her geçen gün gelişerek varlığımızı sürdürebilmek en temel inancımızdır. “Maksat Sanat Merkezi” bünyesine katılan her bireyi gerek kültürel anlamda gerekse sosyal anlamda doyurmak ve sonraki yaşantılarında farklı bakış açısı kazandırabilmek başlıca görevlerimizden biridir.

Sanatın dili ortaktır anlayışı ile başladığımız bu yolda yürürken ortak projeler üretmek isteyen herkese kapımız açıktır.

 Hizmet Alanlarımız sanat etkinliklerinde yaratıcı drama, çocuk ve yetişkin tiyatrosu, doğaçlama ve kişisel gelişim atölyeleri ve temel oyunculuk eğitimleri, eğlence hizmetlerinde palyaço, animasyon hizmetleri, balon süsleme ve katlama sanatları, doğum günü ve şirket açılış organizasyonları ile hizmet vermeye başlamıştır. Ayrıca bünyesinde 65 kişilik bir de sahne barındırmaktadır.

Maksat Sanat Merkezi

Genel Koordinatör

Anıl Karakaş

Açılış 27.09.2912

Adres: 267/1 Sokak No:1/C Özkanlar Pazar Yeri Bayraklı İZMİR

Telefon : 0 232 347 47 30 nolu 

Maksat Sanat

 

 

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.