Yeni Sezon, Yeni Projeler: Dostlar Tiyatrosu…

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Dostlar Tiyatrosu bu sezon kuruluşunun 44. yılını kutlayacak. Geçtiğimiz sezonu toplamda 152 gösterim gerçekleştirmiş olan Dostlar Tiyatrosu repertuarı kapsamında 5 farklı oyuna yer vermişti. Bu oyunlar arasında İnsanlarım, Marks’ın Dönüşü, Kerem Gibi, Nereye Gidiyoruz ve Şubat ayında prömiyerini yapan Ben Bertolt Brecht yer almaktaydı. Genco Erkal ve Tülay Günal’ın oynadığı Ben Bertolt Brecht, Brecht’in şiir, öykü ve şarkılarından yola çıkılarak oluşturulmuş özgün bir oyun olarak özellikle “kabare” geleneğinin tiyatro sahnesindeki başarılı bir örneği olarak seyircinin beğenisini toplamıştı. Tüm bu oyunlar yeni sezonda da dönüşümlü olarak devam edecek.

Dostlar Tiyatrosu yeni sezona Kıbrıs’ta merhaba diyor. Sezona 13 Eylülde Kıbrıs Festivali’nde Ben Bertolt Brecht adlı oyunla başlayacak. Dostlar Tiyatrosu’nun Eylül ve Ekim ayı oyun takvimi ise şöyle:

13 Eylül Perşembe Kıbrıs Tiyatro Festivali Ben Bertolt Brecht 21.00

14 Eylül Cuma Kıbrıs Tiyatro Festivali Ben Bertolt Brecht 21.00

10 Ekim Çarşamba Koç Üniversitesi Ben Bertolt Brecht 21.00

Dostlar Tiyatrosu’nun sezon takviminde yeni bir oyun projesi de yer alıyor. Yeni oyun projesinin içeriği ve seyirci ile ne zaman buluşacağı sezonun ilerleyen dönemlerinde duyurulacak.

Ayrıntılı bilgi için:

www.dostlartiyatrosu.com

Duygu Dalyanoğlu / MİMESİS

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.