4. Street Dans Karnavalı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu sene dördüncüsü yapılacak olan istanbul Street Dans Karnavalı, Street Dansın gelişmesine katkıda bulunarak, profesyonel ve amatör dansçı, koreograf, müzisyen, DJ ve en önemlisi günümüz gençliğinin yeni tutkusu olarak takip ettiği hiphop dans severlerinin yeteneklerini sergileyecekleri, bilgilerini paylaşacakları, yarışacakları, öğretecekleri ve öğrenecekleri bir platformda gerçekleşmektedir. Günümüz dans sever gençliğini buluşturacak olan etkinlikte, en çok görmek ve izlemek istedikleri dans performansları, dünyadan birçok dansçının katılımıyla ünlü DJ’ler eşliğinde performanslar sunulacaktır.

Istanbul Street Dans Karnavalı Hip Hop dans yarışması, Türkiye’nin en geniş kapsamlı Street Dans yarışmasıdır.

Yarışma Bölümü 4 farklı kategoriden oluşmaktadır;

HİPHOP BAY&BAYAN-POPPING-FREEZONE

Street Dans Karnavalı’nı takip eden haftaiçinde yurtdışından gelen dünyaca ünlü koreograf ve dansçılar dans atölyeleri yapacaklardır.

Etkinliğin bitiminde tüm dansçı ve koreografların katılacağı, DJ’lerin özel performansları eşliğinde AFTER PARTY gerçekleşecektir.

Yarışmaya katılmak isteyen dansçılar başvurularını, organizasyonun web siteleri www.streetdancecarnival.com ve www.danskarnavali.com yapacaklardır.

Kapı açılış: 17:00

Etkinllik saati: 18:00

Garajistanbul

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.