Keşanlı Ali Destanı Sahnede!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Haldun Taner’in yazdığı, Ahmet Mümtaz Taylan’ın yönettiği, Türkiye Tiyatrosu’nun kült oyunlarından biri olan ‘Keşanlı Ali Destanı’ Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde tiyatro severlerin karşısına çıktı.

Büyük kentin eteklerinde yer alan, varoşlarda yaşayan ezilen yoksul insanların öykülerini eğlenceli bir yaklaşımla ele alan, Keşanlı Ali Destanı, gündelik hayatın yanı sıra iktidar çıkar ve aşk ilişkileri dolayında gelişen hikayesiyle dikkat çekiyor.

Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunda, Yavuz Bingöl, Songül Öden, Kerem Alışık, Mustafa Üstündağ, Tuba Ünsal, Kayhan Yıldızoğlu, Yıldırım Gücük ve Fuat Onan gibi birbirinden ünlü oyuncular rol alıyor. Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Belediye Başkanı Aziz Yeniay da izledi.

OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

İki perdelik oyunda, oyuncular performanslarıyla göz doldururken, gösteri sonunda da izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Başkan Yeniay sahne sonrası oyuncuları tebrik ederek çiçek verdi. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde böyle dev bir oyunu izleyiciye sunmaktan mutlu olduklarını belirten Yeniay, “Türk sinema ve tiyatro dünyasının birbirinden önemli oyuncularını Küçükçekmecemizde ağırlamaktan son derece memnunuz. Bizlere çok güzel ve anlamlı bir oyun izlettiniz. Sizleri en kısa sürede burada tekrar ağırlamak isteriz. ” diyerek tüm oyunculara teşekkür etti.

Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.