Tiyatroadam Yeni Sezona İki Oyunla Merhaba Diyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2007 yılında yönetmen Serdar Akar’ın süpervizörlüğünde kurulan Tiyatroadam, yeni sezonda Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Zafer Algöz yönetiminde yepyeni bir oyunla sahnede olacak: “Babaannem Yüz Yaşında”…

Roberto Cossa’nın yazıp, Esen Çamurdan’ın dilimize çevirdiği oyunda; Arjantin’de Buenos Aires’in varoşlarında yaşayan İtalyan kökenli bir ailenin, bir türlü doymak bilmeyen babaannenin isteklerini karşılayabilmek için giriştiği amansız bir mücadele ve babaanenin isteklerinin altında var olmaya çalışan aile bireylerinin acıklı-gülünç öyküsüne tanık oluruz.

Diğer taraftan geçen sezon da sahnelenen, gerek konusu, gerekse oyunculuk performansları

ve sahnelemesiyle, ışık, müzik, dekor ve kostümüyle, oyunculardan oluşan canlı orkestrasıyla izleyenlerden tam not alan ve İstanbul Tobav Tiyatro Çırakları Başarı Ödülleri 2012 En Başarılı Takım Çalışması Ödülü ve XII. Direklerarası Seyirci Ödülleri Komedi Toplu Canlandırma Ödülü sahibi olan “Bölge Hastanesi” yine sahnede olacak.

Hristo Boyçev’in yazdığı, Fatih Koyunoğlu ve Deniz Özmen’in yönettiği oyun, Balkanlar’da savaşın gölgesinde bir hastanede ve hiç kimsenin taburcu olmadığı tuhaf bir odada geçen trajikomik bir kimlik nakli operasyonunu anlatmaktadır.

 Babaannem Yüz Yaşında’nın prömiyeri 18 Ekim Perşembe Saat 20:30’da Ortaköy Afife Jale Sahnesinde!

 Tiyatroadam Kasım ayı boyunca her Perşembe 20:30’da Afife Jale Sahnesinde…

 Ayça Koyunoğlu, Şebnem Bilgeer, Berk Yaygın, Aşkın Şenol, Deniz Güzelmeriç, Fatih Koyunoğlu, Deniz Özmen, Çetin Kaya ve Barış Yıldız’dan oluşan ekip bu sezon izleyiciye kahkahalarla gözyaşının birbirine karıştığı kaçırılmaması gereken iki kara mizah oyunu sunuyor.

Tiyatroadam

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.