Bu Oyuna Girişler Biletle Değil Kitapla

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atos çağrı merkezi çalışanları tarafından hazırlanan “Televizyon Cumhuriyeti” adlı oyunun ikinci seansı sahnelendi. Sosyal sorumluluk bilinciyle tiyatro severlerden ücret yerine okunmuş kitap talep edildi.

Geçtiğimiz aylarda ilki sahnelenen “Televizyon Cumhuriyeti” adlı tiyatro oyunu bir kez daha Atos çağrı merkezi tiyatro topluluğu tarafından tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu. Daha önce Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından drama eğitimi alan kursiyerler tarafından oluşturulan tiyatro topluluğunun sergilediği oyun göz doldurdu.

Düzce Gençlik Merkezi salonunda sahnelenen oyunu Atos Genel Müdürü Orhan Akbulut, Düzce operasyon müdürü Okan Gözütok, Grup diketrörü Tugay Ünsal, Şehir Tiyatroları Sorumlusu Selçuk Develi ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Oyunu izlemek isteyen tiyatroseverlerden herhangi bir ücret talep edilmezken, ellerinde bulunan eski kitapları getirmeleri istendi.

Proje hakkında bilgi veren Operasyon Müdürü Orhan Akbulut, “Biz çalışanlarımızla bir bütün olduğumuzu bu akşam yeniden gösterdik. Çalışanlarımızın bu kadar yetenekli olması bizleri onurlandırdı. Hepsi çok başarılı ve profesyonelleri aratmadılar. Bizleri güldürürken bir yandan da bir sosyal sorumluluk projesine el attılar. İzleyicilerden hiçbir ücret talep edilmedi yalnızca ellerinde bulunan okudukları kitaplar talep edildi. Biz topladığımız kitapları tasnif ettikten sonra bunları kamu kurum ve kuruluşlara vermek istiyoruz. Okul ve yetiştirme yurtlarına kitapları bağışlamak istiyoruz” dedi.

Oyunun ardından Atos Genel Müdürü Orhan Akbulut tarafından oyunculara çiçek ve plaket hediye edildi.

Medya73

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.