Nazım Hikmet Akademisi Kayıtları Başlıyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Nâzım Hikmet Akademisi; Edebiyat, Müzik, Sinema ve Sosyal Bilimler bölümlerinin yanı sıra bu yıl, 2012-2013 öğrenim yılı Güz Dönemi’nde ilk defa Tiyatro-Oyunculuk Bölümü’ne de öğrenci kabul edecek.

Üç yıllık bir programı olan NHA Tiyatro-Oyunculuk Bölümü’nde; Dans-Hareket, Dekor-Kostüm-Işık, Diksiyon, Dramaturji, Düşünce Tarihi, Estetik, Objelerle İnsanlık Tarihi, Müzik, Oyunculuk, Sanat Tarihi, Ses-Nefes-Şan, Tiyatro Tarihi ve Aikido dersleri verilecek.

Bölümün ilk yılını oluşturan Hazırlık Sınıfı’nda öğretim ve idari kadro; Alaeddin Şenel, Ali Gökmen Altuğ, Aslı Öngören, Ayşegül Alpak, Ayşen Kasapoğlu, Berkay Ateş, Celal Kadri Kınoğlu, Cüneyt Uzunlar, Eda Özel, Emre Yalçın, Fırat Tanış, Gökçer Genç, Kubilay Zerener, Levent Dönmez, Mustafa Kaplan, Selen Kartay, Serkan Durak, Sertaç Ayvaz, Şebnem Ünal, Şirvan Akan, Süleyman Atanısev, Turgay Yakut, Vecihi Ofluoğlu, Yasemin Çonka’dan oluşuyor.

3 yılın toplamında sayısı 60’ı bulacak olan öğretim kadrosuyla Pazartesi gününden Cuma gününe, haftada 5 gün ve tam zamanlı şekilde yoğun ve verimli bir eğitim vaat eden NHA Tiyatro-Oyunculuk Bölümü’ne başvurular başladı.

Nâzım Hikmet Akademisi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü öğrencisi olmak isteyenler burada ekli başvuru formu dosyasını indirip, doldurarak Akademi sekreterliğine elden ya da nhatiyatrobolumu@gmail.com adresine e-posta göndererek ulaştırabilirler.

Formunuzu 29 Ekim – 2 Aralık tarihleri arasında e-posta yoluyla veya Nâzım Hikmet Akademisi’ne elden teslim ederek başvuru yapabilirsiniz.

18 yaş ve üzeri tüm adayların katılabileceği Hazırlık Sınıfı kabul sınavı 3 – 16 Aralık tarihleri arasında Nâzım Hikmet Akademisi’nde yapılacaktır.

Akademik eğitim, 7 Ocak 2013 tarihinde başlayacak.

Nazım Hikmet Akademisi İletisim Bilgileri

Telefon:
0 (216) 418 53 51
E-Posta:
Adres:
Ali Suavi Sokak (Sanatçılar Sokağı)
No:7 Bahariye
Kadıköy/İstanbul
www.nazimhikmetakademisi.org

Nazım Hikmet Akademisi Tiyatro – Oyunculuk Bölümü Acıldı, Kayıtlar 2 Aralık’ta Bitiyor

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.