'Sığıntılar' İzleyici Karşısında

Pinterest LinkedIn Tumblr +

KANAL D ekranlarında hafta içi izleyici ile buluşan “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının sunucusu ve TRT’de yayınlanan “Seksenler” dizisinin oyuncusu İlker Ayrık, bu kez Aykut Taşkın ile birlikte de “Sığıntılar’ adlı oyunla seyircilerin karşısına çıktı.

Pervasız Tiyatro tarafından yeni sezonda sahnelenen Polonyalı yazar Slawomir Mrozek’in kaleme aldığı “Sığıntılar” adlı oyunun galası, Kenter Tiyatrosu’nda yapıldı. İlker Ayrık ve Aykut Taşkın’ın oynadığı oyunun galasına, Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin, Beyazıt Öztürk, Rasim Öztekin eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, Mustafa Alabora’nın da aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Oyuncu Mustafa Alabora ise İlker Ayrık ve Aykut Taşkın’ın öğrencileri olduğunu belirterek, “Ben uzun yıllardır tiyatroya gitmiyordum. Ama o kadar çok hoş çağırdılar ki gelmemek olmazdı. Şimdi kulise gideceğim, onları öpeceğim, sonra da oyunlarını izleyeceğim. İlker çok iyi. Aykut ta çok iyi. İkisi de sınıf arkadaşıyd, çok parlak öğrencilerdi, hayatları da öyle parlak geçiyor. Resim yapıyorum. Bir teklif olursa açığız. Olmadığı için oynamıyoruz” dedi.

Oyun afişindeki oyuncak maskot köpeği gösteren Rasim Öztekin de , “Ben oyunda bir şeyi merak ettim. İlker’e de söyledim zaten. Ben şu maskotu merak ettim. Bakalım bilmiyorum. Bütün ümidim şu maskotta” dedi. Öztekin, yer aldığı proje ve yarın oynanacak Galatasaray-Manchester United maçı ile ilgili sorulara, ”Seksenler devam ediyor. Çok keyifli bir setimiz var. O setten bu arkadaşımız da bugün oynuyor. ”

“Sığıntılar” oyunu, Polonyalı yazar Slawomir Mrozek’in kaleme aldığı, Zihni Küçümen çevirisi ile Sabahattin Mutluer yönetiminde, Ferit Özen’in dekor ve kostüm tasarımıyla, Eser Taşkıran’ın müziklerini yaptığı, İlker Ayrık ve Aykut Taşkın’ın rol dağılımı ile sahneye koyulmuş iki perdelik tiyatro oyunu.

Dha

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.