Televizyondan Sahneye Taşınan Rekabet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dizi oyuncuları hünerlerini tiyatro sahnesinde sergileyecek. Bir yandan çekimler diğer yandan oyun provaları arasında gidip gelen Songül Öden ve Özge Özberk tiyatro sahnesinde boy gösterecek.

‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinde oynayan Songül Öden, 1 Aralık’ta prömiyeri yapılacak ‘Küçük Adam Ne Oldu Sana?” oyunu için yoğun bir şekilde çalışıyor. Öden, “Çok yoruldum hem tiyatro hem dizi bu sen yapmak istemiyordum ama iyi ki yapmışım. Burası insanı besleyen bir yer. Şan dersleri alıyorum. Neredeyse uyumuyorum” dedi. Oyunun koreografı Sibel Erdenk’den dert yanan Öden, “Sibel öldürücü bir hoca. Ayak tabanımı altı şişti. Hayatımda hiç ayak tabanı kası çalışmamıştım” diye konuştu.

Komedi tarzındaki ‘Aşka 103 adım’ adlı oyunu için hazırlıklar yapan Özge Özberk dizide oyunculuğu hissetmediğini ifade ederek, “İnsanın oyuncu olarak hissettiği yer sahnedir. Dizide bir yarış içersindesiniz. Tiyatroda ise inanılmaz bir emek var. Sahnede kendinle rekabet halindesin. Her gün başka bir sınava çıkıyorsunuz” açıklamasında bulundu. Yoğun çalışma saatleri dışında tek sıkıntısının oğlu Leo’ya fazla vakit ayıramamak olduğunu belirten Özberk, “Provalarımı ona göre ayarlamaya çalışıyorum. 9 Aralık’ta galayı yapacağız” dedi.

Star

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.