Evham Eskişehirde Sahnelendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Evham” adlı tiyatro oyunu Eskişehir’de sanatseverlerle buluştu.

Tiyatro Anadolu ekibi tarafından ilk kez Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen Umut Uğur’un yazdığı, Enis Yıldız’ın yönetmenliğini yaptığı “Evham”, insanların kendi ön yargılarından öne çıkıp, başkalarını anlayamaması, empati kuramamasını ve bundan dolayı sürekli bir sürtüşme içerisine girmesini anlatıyor.

Oyuncular Arzu Turan, Ümit Aydoğdu, Ediz Akşehir, Nazan Yerli ve Ozan Karaahmet’in rol aldığı oyun, İstanbul’da bir metro istasyonunda gerçekleşen olayda aslında, insanların birbirini yanlış tanıması ve bunun sonucu olarak herkesin kendini ispatlamaya çalıştığı ama gerçekleri de kabul etmeyip “Evham”larının önüne geçemeyişini konu alıyor.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi bünyesinde yapılan profesyonel bir ekipten oluşan Tiyatro Anadolu, “Evham” adlı oyunu büyük beğeni topladı.

Tiyatro oyununa 1’inci Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Vali Yardımcıları İsmail Küreci ve Günhan Yazar, Rektör Yardımcısı Naci Gündoğan, senato yönetim kurulu ve üyeleri, daire başkanları katıldı.

Muhabir: Hicret Özkan

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA

Haberciniz

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.