Fatih Portakal Tiyatro Sahnesinde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ünlü Haberci ve Medyafaresi yazarı Fatih Portakal ile tiyatrocu Metin Zakoğlu hiç denenmemiş bir şovu yapmak için bir araya geldi.

İkili, Türkiye ve dünyada öne çıkan konuları, komik görüntüleri, üstüne konuşulması gereken haberleri tiyatro sahnesinde kendilerine özgü şekilde yorumlayacaklar.

Tavırlı haberciliğiyle tanınan Fatih Portakal, tıpkı ekrandaymış gibi bu kez sahnede tiyatroseverlere haberleri aktaracak ve yorumlayacak, tiyatrocu Metin Zakoğlu da her zaman muhalif olan duruşu ve esprileriyle sanatını konuşturacak.

İşin daha da keyifli tarafı bir haberci ile bir tiyatrocunun buluşmasına, ne RTÜK karışabilecek, ne sansür konacak, ne de oto-sansür uygulanacak…

“Tiyatrodan Al Haberi” adı verilen bir buçuk saatlik oyun tamamen doğaçlama ve gösteride seyirci katılımı da serbest olacak. Hayatın haberleri bu defa tiyatro sahnesinden akıp gidecek. Tiyatrocu Zakoğlu ve haberci Portakal, gerçek anlamda bir “Sit Down” gösteri gerçekleştirecek; güldürürken düşündüren, düşündürürken acı acı tebessüm ettiren…

“Tiyatrodan Al Haberi” 21 Aralık Cuma gecesi, Bağdat Caddesi’ndeki “Metin Zakoğlu Café Theatre”da ilk gösterimini yapacak.

Medyafaresi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.