Kuçu Kuçu'ya Tam Not

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Özgü Namal ve Selen Uçer’in bir araya geldiği Kuçu Kuçu isimli tiyatro oyunu dün akşam yaptığı prömiyerle seyircilerden tam not aldı.

“Kuçu Kuçu”da her şey, iş adamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlar. Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dahilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür.

Kerem Ayan’ın Fransızcadan uyarlayıp sahneye taşıdığı “Kuçu Kuçu”nun dekoru Gamze Kuş, ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlandı. Oyunun bir başka sürprizi ise; Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşacak olan unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”.

İnternetHaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.